Suzanne Visser

Beeldend kunstenaar Suzanne Visser, werd op 23 maart 1972 geboren in Oostburg. Na haar opleiding aan academie St. Maria in Antwerpen (modeontwerpen en illustreren) te hebben afgerond, vervolgde zij haar studie aan Kunstacademie St. Joost in Breda. In 1996 studeerde ze af, in de richting illustreren. Hierna werkte ze o.a. als illustrator en grafisch ontwerper. Na verloop van tijd maakte het illustreren plaats voor het schilderen op doek, mede door de vele positieve reacties. Zij heeft op verschillende locaties haar veelzijdige kunstwerken mogen exposeren.

Door het werk heen is een duidelijke evolutie zichtbaar. De schilderijen krijgen een steeds grotere mythische, bijna spirituele diepgang. Wie lang naar een van haar doeken kijkt, ontdekt steeds weer nieuwe details en verborgen boodschappen. Soms is haar werk ingetogen en bezinnend, dan weer uitbundig en humoristisch. Sommige schilderijen ogen traditioneler en andere zijn weer ware krachtexplosies.

 

Voor extra informatie, vragen en prijsaanvragen kunt u mij uiteraard altijd mailen of bellen:

svisserschilderijen@gmail.com  

Mobiel: 0031 650416101

 

Ik werk ook in opdracht in ieder gewenst formaat. 

Kiest u dan uit mijn portfolio een stijl die u het meest aanspreekt, dan kan ik in soortgelijke stijl en eventueel gewenste kleurstelling in opdracht voor u schilderen.

 

 

Telefoon: 0031 650416101

e-mail:   svisserschilderijen@gmail.com